Uvjeti korištenja

Objavljeno: 31.5.2015.

Ažuriranje web stranice

Web stranica Hrvatske narodne banke (HNB) kontinuirano se ažurira. HNB ima pravo u svakom trenutku promijeniti (dopuniti i/ili ispraviti) informacije, u cijelosti ili djelomično. HNB nastoji osigurati da su sve informacije i podaci u materijalima objavljenima na web stranici točni i ažurni.

Autorsko pravo

Hrvatska narodna banka ima autorsko pravo na web stranicu www.hnb.hr, kao i na sadržaj te stranice, osim u slučajevima kada je izričito naznačeno drugačije. HNB dopušta da se sadržaj s njezine stranice kopira, uz uvjet da se HNB navede kao izvor. No reproduciranje novčanica podliježe posebnim pravilima. Mijenjanje sadržaja materijala objavljenog na web stranici HNB-a nije dopušteno.

Hrvatska narodna banka odobrava postavljanje linkova na njezinu web stranicu. Ti linkovi moraju voditi izravno na www.hnb.hr i ne mogu se upotrebljavati za bilo koji oblik oglašavanja.

Hrvatska narodna banka ne snosi odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu koji mogu nastati zbog upotrebe informacija objavljenih na web stranici HNB-a.